Hava Limanı Araç Kiralama

Hava Limanı Araç Kiralama 


 Hava limanı araç kiralama ihtiyaçları gerek turistik, gerek iş amaçlı, gerekse kişisel sebeplerden kaynaklanabiliyor. Yurtdışı yada Yurtiçi uçuşunu gerçekleştiren kişinin yolcuğu boyunca konforlu seyahat etmesi ve devamında hava limanlarından araç kiralayıp gideceği iş toplantısı, akraba ziyareti, sosyal etkinlik gibi ihtiyaçlarını konforlu bir şekilde devam ettirmek istemesi durumunda varış sağladığı hava limanında yolcu araç kiralama ihtiyacı duyabilir.




Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!

Bilet satış ofisi iletişim hattı ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.





Hava Limanı Araç Kiralaması Durumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler


  1. Aracınız uçuşunuzun ardından teslim edilmeli hizmet aldığınız rent a car firması tarafından uçuşunuzun saatine göre aracı teslim alabilmelisiniz.
  2. Uçuşunuzun rötar ihtimaline dikkat edilmeli eğer yurtiçi uçuyorsanız sorun değil fakat aktarmalı uçuşlarınızda rötar durumu söz konusu ise aracınızın teslim alma saatini esnek tutabilirsiniz
  3. Kiralık aracınız tam kaskolu ve sigortalı olmasına özen gösterin bu konuda köklü ve tanınmış firmalara başvurun
  4. Bulunduğunuz hava limanı üzerinde terminallerden araç kiralama ile alakalı bilgi alabilir işlem yapabilirsiniz.




Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim


Sizde uçak bileti ofisi iletişim bilgilendirme sayfamızdan bilgi alabilir yada müşteri temsilcileriniz ile iletişim kurarak uçak bileti ile alakalı tüm soru veya sorunlarınız için yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.


Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.


Müşteri temsilcileri ile irtibata geçmek için aşağıda belirtilen iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.