Bilet Değişimi

Ana sayfa > Bilet Değişimi


Uçak Bileti İletişim


0850 241 96 36


Uçak bileti aldınız ve belirlediğiniz saat veya tarihte uçuş gerçekleştiremeyeceksiniz. Başka bir tarihe ertelemek istediğiniz biletiniz üzerinde işlem yapmakta güçlük çekiyor  veya karmaşık sitelerde istediğiniz tarihteki uçuşu bulmakta zorlanıyormusunuz?

Tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz istediniz tarih ve güzergahtaki uçuşları sizler için bu konuda deneyimli temsilcilerimiz ile hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak lokasyonlar yönetmekteyiz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.

Uçak bileti değişim ofisi iletişim hattı;

Uçak bileti değişim hattı: 0850 241 96 36

Biletiniz üzerinde değişiklik yapmak istediğinizde biletinizin hava yolu firması tarafından belirlenen kurallar doğrultusunda işlem gerçekleştirebilineceğini lütfen  unutmayın. Promosyon biletler daha ucuz ve haftalar önce alınabilmesi doğrultusunda bilet değişim ve iptal gibi işlemler yapılamayacaktır. Ekonomi sınıfı biletlerin değişim ve iptal hakkı hava yolu firmalarının belirlediği kesinti veya ek ücret talebi doğrultusunda gerçekleşir. Business  class sınıfı biletlerde de bu kurallar geçerli olabilmektedir. 

Uçak biletiniz hakkında daha fazla bilgi almak veya bilet değişim işlemlerini gerçekleştirmek için temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.