Anadolujet İletişim Bilgilendirme


AnadoluJet İletişim


    0850 241 96 36    


Bilet Hattı ile en ucuz uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz! Müşteri hizmetlerimiz sizlere en ucuz uçak biletini güvenli ödeme yöntemi ve ilk 30 dk kesintisiz bilet iade garantisi ile sunmaktadır. Anadolujet uçak bileti satışı, isim değişikliği, tarih değişikliği, bilet iptali işlemleri için Hemen Arayın.


Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini ucuza almak için Hemen Arayın 


Anadolujet Uçak Bileti İletişim
Hemen Arayın!
Anadolujet Uçak Bileti İptali
Hemen Arayın!
Anadolujet Uçak Bileti Değişimi
Hemen Arayın!

Anadolujet İletişim Bilgilendirme


Sizde Acentesi olduğumuz Anadolujet müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir. 

Anadolu jet uçak bileti hava yolu şirketi düşük fiyatlı ve en çok ihtiyaç duyulan bölgelere uçuş gerçekleştirmesiyle bir çok yolcunun uçuşlarda tercih edilmesine sebep olmuştur. Anadolu jet 23 nisan 2008 tarihinde genel merkezi Ankara olarak Türk Hava Yolları’nın yolcularına daha uygun fiyatlı ve kaliteli uçuş gerçekleştirmesi amacıyla kurulmuştur. 0850 241 96 36  Anadolu Jet uçuşları ve hizmetleri Türk Hava Yollarının sorumluluğu ve güvencesindedir. Her iki firmanın standartlarının aynı olmaması ise fiyatlandırma ve maliyetlerin düşük tutulup bunun yolcuya yansıtılmasıdır. Anadolu Jet firmasının hedefleri arasında yolcuların daha uygun fiyatlı uçuş gerçekleştirebilmesi vardır. Anadolu Jet iletişim ile uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Anadolu Jet seferlerini genellikle Ankara Esenboğa Hava Limanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı olarak karşılıklı gerçekleştirir. Firma uçak içi ikramlar sunmaktadır. Anadolu Jet in en büyük hizmeti yolculara ekonomik seyahat imkânı sunmaktır. 

Anadolu Jet kampanya ve fırsatlardan yararlanmak uçak biletinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde satın almak istiyorsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak hizmet alabilirsiniz 0850 241 96 36. Müşteri temsilcilerimizi sadece sistemi iyi kullanmak ve biletleme işlemlerini yapmak değil size daha iyi hizmet sunmak amacıyla hizmet içi eğitimlerimiz bulunmaktadır. Rezervasyon ve uçak bileti satın alma işlemleriniz için eğitimli ve deneyimli personellerimiz ile siz değerli yolcularmıza hizmet sunmaktayız.


Müşteri Temsilcilerimiz ile Yapacağınız Görüşmelerde Prosedüre Uygun Şekilde İzlenecek Yollar


  1. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.
  3. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek istediğiniz saat, tarih ve bütçenize uygun bilet bulmakta zorlandığınız konular yada var olan biletiniz üzerinde sahip olduğunuz haklar konusunda bilgi alabilir dilerseniz temsilcilerimiz aracılığıyla uçak biletiniz üzerinde işlem yapabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. İşlemler hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler sonrasında uçuş bilgileriniz sizler tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak bildirilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 241 96 36


Aynı zamanda sitemiz üzerinden uçak seyahatiniz öncesi valiziniz veya kabin bagajınızda taşıyabileceğiniz eşyalar konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bilgilendirme sayfası için tıklayınız.


anadolujet iletişim

anadolu jet iletişim 

anadolujet bilet iletişim

anadolu jet bilet iletişim

anadolujet bilet iptali

anadolu jet bilet iptali