Uçak Bileti Çağrı Merkezi İletişim

Uçak Bileti Telefon İletişim 


Uçak Bileti İletişim Telefon Numarası 0850 241 96 36 dür.


Uçak bileti irtibat telefon numarasını arayarak kişisel tercihlerinize göre uçak bileti satın alabilir, iptal edebilir veya yön değiştirebilirsiniz.

Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!



Müşteri Temsilcilerimizle Görüşmelerinizde Prosedüre Göre İzlenecek Yollar


  1. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.
  3. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek istediğiniz saat, tarih ve bütçenize uygun bilet bulmakta zorlandığınız konular yada var olan biletiniz üzerinde sahip olduğunuz haklar konusunda bilgi alabilir dilerseniz temsilcilerimiz aracılığıyla uçak biletiniz üzerinde işlem yapabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler sonrasında uçuş bilgileriniz sizler tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak bildirilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 241 96 36  


Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.

Aynı zamanda sitemiz üzerinden uçak seyahatiniz öncesi valiziniz veya kabin bagajınızda taşıyabileceğiniz eşyalar konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bilgilendirme sayfası için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Bilgilendirme


Uçak bileti çağrı merkezi, uçak bileti iletişim hattımız ile biletinizi satın alabilir, uçak bileti tarih değişikliği, uçak bilet iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Günümüzde seyahat etmek iş, turizm, tatil ve özel sebeplerden dolayı oldukça fazla yapılan bir eylemdir, seyahat edecek kişilerin popüler olarak kullandıkları alternatifler kara ,hava ve demir yollarıdır. Toplu taşıma araçları ile farklı bir ile seyahat fiyat açısından uygun olsa da zahmetli ve yorucu bir ulaşım aracıdır. Buna alternatif olarak zaman ve rahatlık açısından oldukça popüler olan hava taşımacılığı tercih edilmektedir. Gideceğiniz mesafeye en kısa sürede ve güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayan hava yolu taşımacılığı aynı zamanda konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Seyahatinde hava yolu ulaşımını tercih edecek yolcularımızın tarih, saat ve bütçelerine uygun uçak bileti bulmaları için bir alternatif bir yol olan web siteleri üzerinde, firmalar arasında istekleri doğrultuda bilet bulamamaları veya var olan uçak biletleri üzerinde soru veya sorunları hakkında çözüm yolları aramakta zorluk çekmeleri durumunda alanında deneyimli temsilcilerimiz ile irtibata geçerek daha hızlı ve kolay bir çözüm bulmaları konusunda hizmet vermekteyiz. Sizde müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçerek bu fırsattan yararlanabilirsiniz. 0850 241 96 36


uçak bileti telefon

uçak bileti iletişim

ucak bileti telefon

ucak bileti iletisim

thy iletisim

thy iletişim

anadolujet iletişim

anadolujet iletisim

sunexpress iletişim

sunexpress iletişim