Uçuştan Ne Kadar Zaman Önce Hava Limanında Olmalıyım?


Uçuştan Ne Kadar Zaman Önce Hava Limanında Olmalıyım?


Yolcularımız uçak biletini satın aldıktan sonra yurt içi uçuşlarda (iç hat) 60 dakika yurt dışı uçuşlarında ise (dış hat) 90 ila 120 dakika öncesinde check-in ve bagaj işlemlerini tamamlamak üzere kontuar da hazır bulunmaları gerekmektedir.





Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!

Bilet satış ofisi iletişim hattı ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bilet ve bagaj işlemleri için yolcuların iç hat uçuşlarında kalkış saatinden 45 dakika önce, dış hat uçuşlarında ise kalkıştan 60 dakika önce yaptırması gerekmektedir.


İşlemleri zamanında yaptıramama durumunda yolcu uçuşa katılamaz ve bilet üzerindeki tüm haklarını kaybeder.


Yurt içi seferlerinde (iç hat); Tarifeli kalkış saatine en az 45 kalan uçuşta check-in işlemlerinin yapılmaması durumunda yolcu uçuş ve bilet üzerindeki tüm haklarını kaybeder.


Yurt dışı ve Lefkoşa seferlerinde (dış hat); Tarifeli kalkış saatine en az 60 kalan uçuşta check-in işlemlerinin yapılmaması durumunda yolcu uçuş ve bilet üzerindeki tüm haklarını kaybeder.



Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim


Sizde uçak bileti ofisi iletişim bilgilendirme sayfamızdan bilgi alabilir yada müşteri temsilcileriniz ile iletişim kurarak uçak bileti ile alakalı tüm soru veya sorunlarınız için yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.


Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.


Müşteri temsilcileri ile irtibata geçmek için aşağıda belirtilen iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.