Uçak Bilet İptali




Uçak Bileti İptali



Uçak bileti aldınız, uçak bileti üzerinde tarih değişikliği yapmak veya uçak biletinizi iptal mi etmek istiyorsunuz ?

Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!



İnternet üzerinden yapmak istediğiniz işlemlerde uçak bilet iptali için çok fazla seçenek alacaksınız. Birçok site üzerinden karşınıza sayfalar çıkacaktır. İnterneti çok iyi kullanamıyor olabilirsiniz bu karmaşık sayfalar içerisinde düzenli ve sade bilgiden kopmadan işlem yapmanız için biletiptali.com’u sizlere sunuyoruz yapacağınız işlemlerde internet üzerinden aksaklık veya yanlış işlem yapma gibi durumunda kalırsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz. 0850 241 96 36. Telefon ile uçak bileti iptal ederken dikkat etmeniz gereken bazı konular vardır gelin bu konuları birlikte inceleyip sonuçlandıralım.


Para iadesi için gereken işlemler kartınızın bulunduğu bankaya göre 3 (üç) iş günü ile 5 (beş) iş günü arasında değişiklik gösterebilir. Banka kartı yani debit kartlar ile yapılan alışverişlerde iade süresi bankalar arası prosedüre göre 7 (yedi) iş gününe kadar sürebilir. Bu işlem Garanti bankası debit kartlarında 10 (on) iş gününü bulabilmektedir.


Biletiniz üzerinde iptal işlemi yapmak iade talep etmek için başvuru yaptığınızda, başvuru tarihi itibari ile havayolu şirketi ile irtibat kurulacak olup gelecek iade tutarı işlem yapmış olduğunuz kartınıza (tek çekim işlemlerde tek seferde taksitli işlemlerde taksit yapılan aylar içerisinde) para iadesi gerçekleşecektir. Kredi kartı ile yapılan işlemlerde para iadesi aynı karta iade yapılacaktır. Nakit veya havale yolu ile iade yapılması söz konusu değildir.