Marmaris Uçak Bileti

Marmaris

Türkiye’nin en önemli tatil beldelerinden birisi olan Marmaris Bodrum’dan sonra Muğla’nın en fazla nüfusuna sahip 2. İlçesidir. Ege Denizi’nin bitip Akdeniz’in başladığı yerde bulunan Marmaris Muğla ve Dalaman Hava Limanı’na 1 saat uzaklıktadır.


Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!

Zengin tarihi ve muhteşem doğası ile Marmaris Yarımadası, bu coğrafi konumuyla tarih boyunca sayısız uygarlıkların yerleşim yeri olmuş, çok sayıda limana ve kente ev sahipliği yapmış. Doğal güzellikleri, uzun sahil şeridi, çam ormanlarıyla kaplı tepelerinden muhteşem manzarası, bakir koyları, eşsiz plajları, antik kentleri, yat marinaları ve her türlü aktiviteyi sunmasıyla beraber Marmaris her yıl yüz binlerce turist ağırlamakta. Marmaris’te tipik Ege ve Akdeniz iklimi hâkim. Yazın sıcak, kış yağmurlu geçiyor. En sıcak aylar ise Temmuz ve Ağustos aylarıdır.

Marmaris’e tatil amaçlı giden kişilerin çoğunluğu hızlı ve uygun fiyatlı olması sebebiyle uçak seyahatlerini tercih etmektedir. Dalaman Hava Limanı’na sadece 1 saat uzaklıkta olması bölgeyi ulaşılması kolay bir hale getirmektedir İstanbul, Trabzon, Ordu gibi illerden uçak biletlerinizi alıp direk olarak uçuş gerçekleştirerek kolayca tatilini geçirebileceğiniz Dalaman Hava Limanı’na inişinizde Hava Limanı’nda sizi bekleyen Servisler ile doğrudan Marmaris’e ulaşım sağlayabilir dilerseniz Hava Limanı’nda Araç kiralayıp varacağınız yere yolculuğunuza konforlu bir şekilde devam edebilirsiniz.