Ordu Uçak Bileti

ORDU

Ordu Türkiye’nin en kalabalık 30 uncu ilidir. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi zenginlikleriyle de önemi olan şehirdir.

Orduda bilinen ilk yerleşim yeri MÖ 7. Yüzyıla dayanmaktadır. Bozukkale olanan bilinen bölge il merkezindeki ilk yerleşim yeridir. Doğu’da Giresun, Batı’da Samsun, Güney’de Sivas ve Tokat, Kuzey’de Karadeniz ile çevrilidir.


Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!

Doğu Karadeniz Bölgesinin kapısı konumundaki Ordu ili, doğa güzellikleri, bitki örtüsü, mavi ve yeşilin kucaklaştığı kıyıları, koy ve kumsalları, hemen kıyı şeridinden başlayan dağları, yükseltilerindeki uçsuz bucaksız ve birbirinden güzel yaylaları ile tarihin yanı sıra kültür ve doğa turizminde de geleceği parlak bir şehirdir.

100 km.lik kıyı şeridi bulunan Ordu ili’nin 60 km.lik kıyı bölümü kumsallardan oluşmaktadır. Bu özelliği ile diğer Karadeniz illerinden farklı bir yapıya sahiptir.

Yörenin dağlar ve ormanlar ile kaplı olması, zengin florası ve sukuneti ziyaretçiler için çekici bir özellik olarak kabul edilmektedir. Ordu ilinin sosyal ve kültürel yapısı, turizmin gelişmesi için de oldukça uygundur.

Uçak seyahati ile de ulaşılması çok kolay olan Ordu ilinin doğal güzelliğini tabiat’ını yaşamak isteyen yılda binlerce yerli yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Ordu Giresun Hava Limanına uçak ile seyahat sağlamak isteyenler Türkiye’nin herhangi bir ilinden uçak biletlerini alıp hızlı ve kolay bir şekilde seyahatlerini gerçekleştirebilirler. İstanbul, Ankara, İzmir vb illerin hava limanlarından direk uçuş ile yolculuğunuzu sağlayabilir Ordu’nun doğasında ve güzelliklerinde kaybolabilirsiniz.