Bodrum Uçak Bileti

Bodrum

Bodrum, Muğla'nın 13 ilçesinden birisidir. İlçe günümüzde önemli bir turizm merkezi olması ile anılmaktadır ki bunda Bodrum'un kendine has bazı özellikleri olması etkilidir. Bodrum sadece Türkiye'de değil dünyada da turizm açısından bilinen bir ilçedir.

doğu ve batı limanlarının birleşmesinden meydana gelen yarımada üzerinde yükselen kalesi ve iki limanın kıyılarına dizilmiş bembeyaz evleri, kümbetleri ve denize inen daracık sokakları şöhreti dünyaya yayılmış yatları, tersaneleri ile ünlü bir yöredir.

Uçak Bileti Thy
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Pegasus
Hemen Arayın!
Uçak Bileti Anadolujet
Hemen Arayın!

Bugün Bodrum, bir tatil yöresinden beklenen tüm unsurları bünyesinde toplamış, yaz-kış yaşanabilecek önemli bir turizm merkezidir. Dünyanın dört bir yanından gelen zengin yatçılardan kısıtlı bütçesiyle bir pansiyonda uzun yaz tatili geçirebilen gelir gruplarına kadar tüm kesimlerin beklentisini karşılayacak donanıma sahiptir.

Bodruma hava yolu ile ulaşmak isteyenler uçak biletlerini alıp uçuşlarını gerçekleştirdiklerinde Bodrum Milas Hava Limanı’na iniş yapmaktadır Hava Liman’ı Bodrum’a yaklaşık 45 dakika 36 Km uzaklıktadır. Hava liman’ı noktasından gitmek istediğiniz yere otele, yazlığa yada herhangi bir adrese ulaşım sağlamanın çeşitli yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler toplu taşıma, özel taksi veya Milas Hava Limanı’nda özel araç kiralamak gibi yolcuların tercihine göre değişmektedir.