Hakkımızda

Ana sayfa > Hakkımızda

Biletiptali.com bir çok havayolu firmasının bilet satış, iptal, değişim hizmetini sunan müşterilerimizin en uygun uçak biletini alanında uzman müşteri temsilcilerimiz ile hızlı ve güvenilir şekilde temin etmesini sağlayan bir kuruluştur. Biletleme işlemlerinizi 7 gün 24 saat ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak müşteri temsilcilerimiz ile sağlayabilirsiniz. 0850 241 96 36

Biletleme işlemlerinizde 3D güvenlik uygulaması kullanılmaktadır. Bilet satın alımlarınızda hizmet bedeli fiyata dahil edilmektedir.

Satın almış olduğunuz biletler üzerinde iptal, iade, değişiklik gibi işlem sağlamak müşteri temsilcilerine ulaşmak bazı durumlarda zor olmaktadır. Fakat Memtur Turizm olarak sizlere almış olduğunuz uçak bileti ile ilgili tüm işlemlerinizi alanında deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile çözüme ulaştırmaktayız.

Yurt içinde ve Yurt dışında gerçekleştirmek istediğiniz her uçuşu fiyat ve sınıf sınırlandırmasında sizlere alternatifler sunuyoruz. Sizlerin isteği doğrultusunda işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz.

Günümüzde uçak bileti alma oranları internette daha da yaygınlaşmakta Ekonomik Bilet olarak ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak müşteri temsilcilerimiz ile sizlere bütün firmaları en uygun ve tercihinize göre tek bir başlık altında kıyaslıyoruz ve en uygun bileti almanızı sağlıyoruz. Almış olduğunuz biletlerde iptal veya değişiklik işlemleri için satış sonrası hizmet alabilir müşteri temsilcilerimizle iletişim kurmanız yeterli olacaktır. Bilet İşlemleri Ekonomik Bilet 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden yapılmaktadır. Firmamız Pegasus Havayolları'nın MEMTR00 acenta koduyla, Thy ve Anadolujet Havayolları'nın biletlerini Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir. Online bilet satış işlemlerinde en eksik olan satış sonrası hizmet bizim için en önem verdiğimiz hizmetler arasına girmektedir.