Bilet İptali

Ana sayfa > Bilet İptali

Uçak Bileti İptal İletişim Telefon Numarası  0850 241 96 36 dir.

Uçak bileti irtibat telefon numarasını arayarak kişisel isteklerinize göre uçak biletlerini iptal edebilir, değiştirebilir veya satın alabilirsiniz.


Bilet İptali İletişim Telefon : 0850 241 96 36

Bilet Değişim İletişim Telefon : 0850 241 96 36

Bilet Satın Al İletişim Telefon : 0850 241 96 36

Uçak Bileti İptal İletişim Hakkında

  • Uçak biletinizi satın aldınız ancak belirttiğiniz tarihte uçamayacaksınız veya belirttiğiniz tarihte farklı bir saat için daha uygun bir uçuş buldunuz. Biletinizi değiştirebilir veya iptal edebilir misiniz ?
  • Tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz lokasyonları yönetiyor, tecrübeli müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek işlemlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde yapmanıza yardımcı oluyoruz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.

Uçak İptal, Satın Alma, Değişiklik Ofisi;


Uçak bileti iptal telefon: 0850 241 96 36


Uçak bileti değişim telefon: 0850 241 96 36


Uçak bileti telefon: 0850 241 96 36


Uçak Bileti İptali


Uçak bileti aldınız, uçak biletinizin tarihini değiştirmek mi yoksa uçak biletinizi iptal etmek mi istiyorsunuz?


  1. İnternet üzerinden yapmak istediğiniz işlemlerde uçak bileti iptali için birçok seçeneğiniz olacak. Çeşitli sitelerde sayfalarla karşılaşacaksınız. İnterneti çok iyi kullanmıyor olabilirsiniz Düzenli ve basit bilgileri bozmadan bu karmaşık sayfalarda işlem yapabilmeniz için Biletiiptali.com'u sunuyoruz. İşlemlerinizde internette bir arıza veya yanlış işlem ile karşı karşıya kalırsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz. Uçak biletini telefonla iptal ederken dikkat etmeniz gereken bazı konular var, gelin bu konuları birlikte inceleyip sonuçlandıralım.
  2. Para iadesi için gerekli prosedürler, kartınızın bulunduğu bankaya bağlı olarak 3 (üç) iş günü ile 5 (beş) iş günü arasında değişebilir.Banka kartları ile yapılan alışverişlerde iade süresi, bankalararası prosedüre göre 7 (yedi) iş gününe kadar sürebilir.Bu işlem Garanti bankası banka kartları için 10 (on) iş günü sürebilir.
  3. Biletinizi iptal etmek ve iade talebinde bulunmak için başvurduğunuzda, başvuru tarihi itibariyle havayolu şirketi ile iletişime geçilecek ve bir sonraki iade tutarı kartınıza (tek seferde taksitli işlemlerde aylar içinde) iade edilecektir. Kredi kartı işlemlerinde aynı karta iade yapılacaktır. Nakit veya banka havalesi ile para iadesi mümkün değildir.




Uçak biletinizi iptal etmek istediğinizde, biletinizin sınıfına ve kurallarına göre hareket etmeniz gerekmektedir.Bu kurallar havayolu şirketlerine göre değişiklik gösterebilir. Promosyon biletlerde iptal ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak biletinizi alırken seyahat sigortası satın aldıysanız, sigorta kurallarına göre iptal veya değişiklik yapılır. Ekonomi sınıfında satın aldığınız biletler, havayolu firmasının uyguladığı değişiklik veya iptal şartlarına göre işlenir. Bu kurallar aynı zamanda business class biletler için de geçerlidir.


Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır. 7/24 ücretsiz müşteri temsilcisi hattımız ile sizlere farklı destinasyon ve uçak bileti sınıfları ve kurallarından check-in işlemlerine kadar detaylı bilgi sağlayabiliriz. Uçak biletinizle ilgili yetkimiz dışında bir işlem yapmak istediğinizde sizi yetkili birime yönlendirebilir ve iletişim bilgilerini paylaşabiliriz. 


uçak bilet İptal

uçak bileti iptal

bilet iptali

uçak bileti iptal iletişim

uçak bileti iptali

uçak bilet iptali